Bel direct: 088 - 0122000
Home

Direct snel zoeken
Hypotheek nodig?
5 jaar vanaf 2,95%
10 jaar vanaf 3,95%

VERKOOPSTYLISTEN

Als u heeft besloten om uw huis te gaan verkopen is het belangrijk dat uw huis tiptop in orde is. Woningen die door vastgoedstyling-professionals verkoopklaar zijn gemaakt verkopen sneller en vaak tegen hogere verkoopprijzen dan niet verkoopklaar gemaakte woningen. Statistieken wijzen dit uit. Klik hier voor verkooptips

TopHuys.nl raadt u dan ook aan om eerst een professionele verkoopstylist in te schakelen. TopHuys.nl werkt samen met een groot landelijk netwerk van erkende verkoopstylisten, het LNV®. De LNV® Verkoopstylisten in uw eigen regio zijn gecertificeerde professionals die een volledige opleiding in het vakgebied van vastgoedstyling en woningpresentatie hebben gevolgd. De LNV® Verkoopstylist helpt u bij een optimale presentatie van uw woning, bij voorkeur vóórdat deze op internet wordt getoond. U krijgt namelijk nooit meer een kans voor een goede eerste indruk!

LNV® Verkoopstylisten analyseren uw woning eerst grondig, waarna zij samen met u overleggen hoe de woning zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden. LNV® Verkoopstylisten bereiken vaak al met een minimaal budget het gewenste effect. Wilt u ook snel uw huis verkopen? Klik dan hier  voor "verkoopstylisten brochure" 

klik hier voor een afspraak met een verkoopstylist

Inloggen


Registreren?

Wij plaatsen uw huis ook op:

Wilt u teruggebeld worden?

Dhr. Mevr.