Bel direct: 088 - 0122000
Home

Direct snel zoeken
Hypotheek nodig?
5 jaar vanaf 2,95%
10 jaar vanaf 3,95%

Disclaimer

Onze website TopHuys.nl wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen

TopHuys.nl behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website. Hoewel TopHuys.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is TopHuys.nl niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Externe weblink

De website van TopHuys.nl bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. TopHuys.nl kan echter niet (gedeeltelijk) verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Door deze webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer en accepteert u dat op het gebruik van TopHuys.nl website en de inhoud van deze disclaimer Nederlands recht van toepassing is.

Copyright

De inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website evenalshet intellectueel ontwerp/concept van deze website inclusief logo en naam (beeld- en woordmerk)is eigendom van Coöp. TopHuys.nl U.A. Het is zonder schriftelijke toestemming dan ook niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook.

De ter beschikking gestelde bestanden, brochure`s, foto`s en alle andere zijn enkel voor eigen gebruik en niet voor andere commerciële doeleinden bedoeld en mogen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Het is ook uitdrukkelijk niet toegestaan de gepubliceerde bestanden en sjablonen op een andere plek (website, forum of database) op internet te herpubliceren of te plaatsen in welke vorm dan ook.

Ons logo en handelsnaam ed. zijn gedeponeerd bij het merkenbureau Benelux

© 2012 – Coop. TopHuys.nl U.A. – www.tophuys.nl

Inloggen


Registreren?

Wij plaatsen uw huis ook op:

Wilt u teruggebeld worden?

Dhr. Mevr.