Bel direct: 088 - 0122000
Home

Direct snel zoeken
Hypotheek nodig?
5 jaar vanaf 2,95%
10 jaar vanaf 3,95%

SUPPORTTEAM

Zowel de verkopers als de kopers kunnen vrijblijvend gebruik maken van ons supportteam. Het komt tegenwoordig vaak voor dat de bank een hypotheekaanvraag afwijst of dat bijv. de gewenste verbouwingskosten niet in het huidige budget passen. Op dat moment kan men een beroep doen op ons support team. In samenspraak met kopers en verkopers onderzoeken wij of er geen andere mogelijkheden zijn om de aan-of verkoop alsnog te realiseren. 

Uitdaging

TopHuys.nl is standvastiger dan menig ander makelaarsinitiatief. Zeker gelet op alle consternatie rond de woningmarkt en het versoberen van de overheidregels. Ook de banken hanteren steeds strengere voorwaarde. Wij zijn altijd op zoek naar de succesvolle oplossingen. Hier is een stuk creativiteit en grote doorzettingsvermogen voor nodig. 

 

Ons TopHuys team

Ons gedreven team bestaat uit voornamelijk financiële planners, fiscalisten, ondernemers. De praktijk heeft namelijk al bewezen als er op moeilijke momenten tijdens een aan- verkoop door verschillende partijen wordt meegedacht en nauw samengewerkt wordt dan kunnen er toch mogelijke oplossingen gevonden worden. Mocht u in een bepaalde situatie terecht komen neem dan eerst contact op met de verkopende makelaar of rechtstreeks met ons TopHuys.nl team.Klik hier voor meer informatie of een afspraak. 

Inloggen


Registreren?

Wij plaatsen uw huis ook op:

Wilt u teruggebeld worden?

Dhr. Mevr.